Aktuellt 1

Aktuellt

Advokater/ biträdande jurister till HS Advokatbyrå

Nu söker vi 2 advokater/biträdande jurister med minst 1 års erfarenhet av arbete på byrå, myndighet eller domstol till vårt kontor i Stockholm.

Byråns huvudsakliga rättsområden är familjerätt, migrationsrätt och brottmål vilket är de rättsområden du brinner för och ser din närmaste yrkesframtid i.

Som person är du initiativtagande och självgående med mycket hög känsla för service och delar våra värderingar att leverera en förenklad juridik och att ett stort hjärta genomsyrar hela ditt arbetssätt.

Du är noggrann och vill lämna ifrån dig arbete med hög kvalitet och du arbetar starkt för att jobba upp ett förtroende hos klienten och får denne att känna sig välinformerad och väl delaktig i processen.

Vi ser med fördel att du ser en lång framtid på vår byrå och att du marknadsför byrån och dig själv.

Du känner dig trygg med dina kunskaper och kan ta ansvar för juridiska ärenden och projekt och är flexibel och mycket positivt inställd till inlärning och utveckling. Du har gott ordningssinne, är ödmjuk och är en lagspelare.

Ytterligare språk än svenska och engelska är meriterande.

Tillträde efter överenskommelse.

Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Skriftliga ansökningshandlingar med personligt brev, meritförteckning, betyg, referenser, samt uppgifter om möjlig tillträdesdag skickas till info@hsadvokatbyra.se

Sista dag för ansökan är den 15 september 2020. Platsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Märk din ansökan ”Ansökan 2020”

Välkommen med din ansökan! 

 

 

 Du kan följa byråns dagliga arbete på vår Facebook och Instagram

Pressarkiv

Pressarkiv

Här kan du ta del av byråns uttalanden i press och vad som skrivits om byrån.

Mer

Pressbilder

Pressbilder

Här hittar du bilder och skriftlig material om oss som kan användas i artiklar och i presentations-sammanhang.

Mer

Blogg

Blogg

På vår blogg, HS Advokatbyrå blogg, kan du följa vårt arbete och våra funderingar utifrån ett lite mer personligt perspektiv.

Mer